Лепа Брена, една од најголемите музички sвезди на овие простори, денеска го слави својот 61-ви роденден. Во претходните години, тој датум обично беше поврзан со концерт во Белград, каде што се славеше заедно со нејзините обожаватели, Популарната пејачка во моментов е далеку од нејзината земја односно таа е на другата страна на светот, Флорида.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)