Тв водителката Лила Филиповска деновиве летува во Бодрум,Турција. Жешките летни денови таа ги поминува со нејзиниот бест френд Спасе Рола во еден од елитните хотели. Мажите зјапаа,жените и завидуваа.Бикинито на Лила предизвика  “пожар“ кај гостите на плажите кои очи не тргнаа од неа.