Вистинска драма во домот на Лила, големата љубов на тв водителката мачорот Рагнар го немало на неколку часа од нејзиниот дом. Рагнар побегнал од станот по друга мачка и се сoкриле во подрумот. Рагнар не знае да се снајде сам зошто е домашна мачка.

„Бев многу вознемирена, плачев и пиев седативи бидејќи Рагнар е мачор кој го чувам од мал и не знае да се снајде сам но благодарение на моите соседи го најдовме здрав и жив. Сега Рагнар не се одвојува од мене и е среќен што е повторно дома“, Вели Лила Филиповска