Тв водителката Лила Филиповска се крштеваше во реката Јордан.

-„Како вистинска христијанка и верник денес ми се исполни една дамнешна желба…. Крштевање во светите води на реката Јордан местото каде Јован крстител го крштевал Исус 🙏❤️ Никогаш посреќна ,никогаш поблиску до бог 🙏🫶 Да правиме добри дела и да шириме љубов „, напиша таа на својот Фб профил.