Таа е супер секси,таа е вамп,таа е ултра модерна,таа е  кралица ,таа е жена.Тв водителката Лила Филиповска го краси мартовскиот едиторијал на модната куќа “Елена Лука”.Убавото лице на Лила, која е заштитно лице на овој наш познат моден  бренд раскажува приказна за жените кои може да бидат дами и темпераментни и диви и домаќинки и спортиски.Да бидат жени-лавици,да бидат жени кралици. Интересна идеја на “Елена Лука” која низ прекрасните фотографии со нашата најпозната видителка и инфлуенсерка месец март и го посвети на жената.