Мадона и Малума позираа за третото познато издание на Роулинг стоун со наслов „Музичари на музичарите“
Овие две ѕвезди ќе бидат на првите четири страници од ова издание за оваа недела, a интервјуто се одржа во социјалниот клуб Вилијамсбург.