Поп кралицата Мадона неодамна на МТВ музичките награди се појави во ултра секси издание.63 годишната поп икона со задник ала Џеј Ло, му покажа на светот дека годините ништо не и  можат и дека со пластичните операции може да се сличи чудо.Задникот на кралицата на попо е толку добро направен,што за моомент ќе помислите дека големата Мадона има 20 ,а не 63 години.Една е Мадона.