Немојте да се изненадите ако забележите дека мажите ве зјапаат во стопалата.Тие ги возбудуваат и мислат дека е најеротичниот дел од женското тело. Некои мажи предиграта ја започнуваат токму со стапалата,со масажа и нежно лижење со јазикот.Затоа треба посебна грижа,односно педикир,чисто за да не се обрукате.