Манекенката Андријана Илиоска учествуваше на Arab Fashion Week во Дубаи кој траеше девет дена. Првите два дена Илиоска имаше кастинзи и фитинзи за престојните ревии.

Од вкупно 18 дизајнери на модниот викенд Илиоска работела за 14 меѓу кои е избрана и да дефилира за познатиот бренд Moschino.
Ревијата за Moschino се одржа првиот ден и со таа ревија се отвори Arab Fashion Week. Истиот ден имаше настан Fashion Icon Awards каде што му беше доделена награда на директорот на Moschino, Jeremy Scott.

Младата манекенка ичевствувала и на ревии на други познати дизајнери од Дубаи, Париз, Полска, Милано и САД
Како што се познатиот дизајнер Michael Cinco кој што дизајнира за најголемите светски ѕвезди како што се Малума, Nick Jonas, Jenifer Lopez, Beyonce и многу други.

Исто така дефилирала и за најновата колекција на брендот Amato кој дизајнира за Nicky Minaj, Katty Perry, Paris Hilton, Shakira, Ariana Grande, Jessy J и други.