Теодора Мартиноска, првиот и засега единствен модел на платформара онлифен сега нуди и друга услуга. Како што дознавме од сигурни извори Теодора ги продава своите ВЕЌЕ НОСЕНИ танги на своите фанови по вртоглави цени кои стасуваат и до 300евра по пар.

Веќе е добро познато дека таа е една од најдобрите модели на платформата не само кај нас туку и во светот. Теодора е во најдобрите 1%  креатори во цел свет.

Доколку сакате да ги видите нејзините ексклузивни фотографии или пак можеби сакате да си нарачате носена танга кликнете на следниот линк.

https://onlyfans.com/tteaa

 

Пишете во коментар како ви се допаѓа изгледот на Теа