Малума во моментов е на турнеја во Америка, моментално ужива во Њујорк a како и секогаш мисли на неговите обожаватели и следбеници со тоа што ги почасти фотографиј каде што е гол во када.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALUMA (@maluma)