Инфлуенсерот Душан Пауновски пред еден час објави уште неколку аудио снимки од разговорите со Марио Манов.Овој пат тој кажува дека во Македонија треба да го почитуваат како јавна личност,а не како инфлуенсер.Понатаму, со чуден акцент Марио се фали дека го следи цела македонска естрада од Тамара Тодевска, Калиопи,  Слаткаристика, Лоба, Катарина Ивановска и дека тој е мегапопуларен за разлика од нив.

Принтскрин Инстаграм профил @manovv_23

На мета на Марио се  најдоа и македонските инфлуенсери за кој вели дека не заработуваат пари,туку молат за парче гардероба, ставајќи акцент на Тв водителките Јелена Спенџарска, Лила и популарната Марта Девилиш која живее во Америка. Момчето токлу е влезено во филм што вели дека кога ке дојде во Македонија сите ќе го сакаат и ќе го молат да му купат некое парче гардероба.

Принтскрин Инстаграм профил @jelenaspendzarska

Само да потсетиме Манов потекнува од виничко село, а работи во Германија како медицински брат и менува пелени на стари и изнемоштени лица.