Нашата лото девојка Марјана Станојковска  во бикинито изгледа екстра хот.На фотките од плажа, Марјана е свртена со грб,па нејзините фанови се побунија зашто таа не напртавила фотка и од нејзиното бујно деколте.-“Марјана сврти се“,и порачаа тие.