Оваа сезона есен-зима, шеширите ке бидат дел од асесоарите кај мажите.Ќе се носат елегантни,спортски и ултра модерните дизајни. Секој модерен маж треба да го поседува за комплетен модерен имиџ.Изборот е ваш.