Маја Маринковиќ е дисквалификувана од „Задруга 5“ поради агресивно однесување.

Имено, Маринковиќ во утринските часови повторно физички го нападнал Филип Цар и го изгребалa, а Големиот Шеф сега решил да ја санкционира.

Лепи Миќа прочита писмо во кое е објавено дека Маринковиќ повеќе нема да биде дел од споменатото реално шоу.

Да потсетиме, таа веќе неколку пати физички го нападнала императорот нанесувајќи му страшни гребаници и рани по телото и лицето.