Веднаш по одземање на титулата и барањата за надоместување на трошоците за поправка на викендицата Frogmore House кои кралицата ги побарала од принцот Хари и неговата сопруга Меган Маркл, кралицата презема уште еден потег. Таа и го одзема кралскиот накит на Меган Маркл. Светските портали потврдуваат дека сега Меган Маркл официјално го изгубила правото да го носи накитот на кралското семејство. Кралицата Елизабет II и го одземала и прстенот со син скапоцен камен кој и го поклонила веднаш по венчавката.

 

Meghan Markle Style: All of Her Best Looks | Who What Wear UK

Извор: Cosmopolitan.rs; Сликата е превземена од Pinterest.