Њујорк тајмс ја објави својата овогодинешна топ листа на филмови. Првото место го издвои за македонскиот документарец ,,Медена земја“ на Тамара Котевска и Љубомир Стефанов. А.О Скот во својата објава овој филм го опишува како епски филм во кој се прикажува реална алегорија на општеството и средината, а во истовреме инзвонредна комедија.

 

 Повеќе на официјалната страна на Њујорк Тајмс – www.nytimes.com