Долго време ги следевме трендовите во врска со маникирите и според она што се издвои, можеме слободно да заклучиме дека за сезоната што следува најмодерни ќе бидат минт ноктите. Пролет/лето е периодот на лесна облека и светли бои, па токму овде се вклопува и нежниот минт маникир, кој сигурно совршено ќе Ви одговара во секоја Ваша модна комбинација. Што е најдобро, оваа боја може да ја нанесете и на долги и на кратки нокти, а слободно може да изберете и сјајна и мат комбинација, нема да погрешите. Може да го комбинирате со широка палета на пастелни комбинации бои како што се жолта, нежно виолетова, нежно розева, сива, боја на праска… Погледнете ги следниве идеи сигурно ќе пронајдете некоја инспирација за Вашиот следен маникир.

Dragonfly turquoise nail art design.

summer nails; nails verano; nail colors; beach color nails; bright nail art ideas; cute nail designs 2019.

100+ amazing acrylic coffin nail design ideas - Page 102 of 106 - Inspiration Diary

#nails #semilac #mint

Glamorous Nail Design Ideas so that you Flaunt your Nails with Confidence - Hike n Dip

70+ Attractive Acrylic Green and Blue Glitter Coffin NailsTo Try This Winter Sumcoco

Are you looking for some inspiration for Spring? Look no further! We have 24 of the Best Spring Nails for 2018! Below you will find every color that is typically associated with Spring. Spring is a great season because it means winter is officially over and that summer is right around the corner. How awesome right?!

Beautiful nails 2016, Everyday nails, Fresh nails, Manicure by summer dress, Mint and white nails, Mint nails, Nails balls, Original nails

Сликите се превземени од Pinterest