Нашата најпозната Тв водителка и инфлуенсер Лила Филиповска неодамна се фотографираше во Истанбул. Добро искомбинираните парчиња што ги носи и донесао на водителката чиста десетка. Еве како треба да изгледа една модерна и урбана жена. Секое модно парче е со своја приказна, но на крајот го носи вистинскиот моден погодок.