Популарната хрватска поп пејачка Севрина, важи за една од најмодерните жени на балканската естрада.Згодната Хрватица, не само што има мега хитови,тука стана и модна икона и инспирација за многу девојки кои сакаат да бидат  токму како неа.Еве ви неколку фотографии на Северина, чисто за да добиете некоја модна идеја.