Модна утка ке ја наречеме ако се дрзнете на плажа да се појавите на штикли,посебно ако се на тенка штикла или популарно наречена салонка. За да не ви се смеат и да ве покажуваат со прст,па не дај боже,да ве наречат сељанка,ние модно ќе ве освестиме.Еве како…