Модниот изглед на членовите на семејството Кардашијан секогаш одговара со нивните лускузни возила. ,,Ferrari fashion“ или чиста случајност? Кардашијан уживаат да ги покажуваат своите луксузни возила, но секогаш во склад со тренди гардероба. Погледнете ги фотографиите:

Сликите се превземени од нивните Инстаграм профили.