Скоро сите модни дизајнери ги претставија своите колекции за 2020 година, па веќе ни е јасно што ќе биде тренди во неа. Едно модно парче гардероба кое беше ,,извадено“ од 90тите години и вратено на модните писти во 2020 година. Тоа се кожните бермуди кои многу често се гледаа на модните шоуа.

Реакциите на дамите во врска со ова модно парче се поделени, но поголемиот број се воодушевени од нив, затоа што се класично модно парче кое може да се комбинира во спортски стил со патики, како и во покласична комбинација со високи потпетици.

   

 

Фотографиите се превземени од официјалните профили на Инстаграм.