Run DMC со “My ADIDAS”:

ШЕР со “If I Could Turn Back Time”:

Мадона со “Vogue”:

Џорџ Мајкл со “Freedom! ’90”:

Нирвана со “Smells like Teen Spirit”:

TLC со “Creep”

Мајкл Џексон и Џенет Џексон со “Scream”

No Doubt со “Just a Girl”:

Бритни Спирс со “…Baby One More Time”

Бијонсе со “Single Ladies”

Лејди Гага со “Bad Romance”: