Нашата позната манекенка Александра Накова неколку дена престојуваше во Охрид. Времето го искористи за плажа, но и за нејзината нова љубов-нуркањето. Професионалниот нуркач и покажуваше како се ракува со опремата за нуркање и после краткиот курс ,тој и го стави цревото во уста и таа заврши во длабочините на охридското езеро. Подводниот свет во шок, ваква риба одамна не пливала во нивните води.