Се надеваме дека сте подготвени за да се запознаете со поинтимната страна на Вашата омилена супер ѕвезда, бидејќи наскоро доаѓа документарниот филм снимен за животот и патот кон успехот на Ријана. Овој филм е дело на режисерот за Battleship – Питер Берг. Правата за овој филм се откупени од страна на Амазон за 25 милиони долари, па така ќе можеме да уживаме во документарецот од удобноста на нашите домови.

PARIS, FRANCE - JUNE 21:  Rihanna attends the Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2019 show as part of Paris Fashion Week  Week on June 21, 2018 in Paris, France.  (Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Режисерот Берг, овој филм го опишува како ,,нефилтриран поглед во животот на Ријана и како таа стигна до својата цел да стане глобална икона“.

 

  Сликата е превземена од web страната popsugar.com