Најново во Скопје. Новиот бургер на Ми каса на нова локација (Тане Христов бр.2) во Бутел.

Најдобриот и највусниот турски тост со домашен и наш уникатен суџук.
Ми каса бургерот е само за 150 ден а турскиот тост за само 100 ден.

Не пропуштајте, посетете ги и уверете се во квалитетот и прекрасниот вкус.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mi Casa (@micasaskopje)