Доколку сте во дилема, каква фризура да изберете, се мислите што е ,,ин“ во моментов, разгледајте го овој список со топ фризури, за кои се инспириравме од холивудските ѕвезди.

Celebrity Inspired Short Haircuts for Men

Рајан Рејнолдс на „Walk of Fame Awards“ во Канада

Езра Милер

Ryan Guzman-Celebrity Inspired Short Haircuts for Men

Рајан Гузман на премиерата на „The Legend of Tarzan“.

Adrien Grenier-Celebrity Inspired Short Haircuts for Men

Адријан Грениер на премиерата на „Criminal“ во Њујорк.

Chris Pine-Celebrity Inspired Short Haircuts for Men l www.sophisticatedallure.com

Крис Пин на премиерата на „The Finest Hours World“.

Channing Tatum-Short Hairstyles for Men l www.sophisticatedallure.com

Канинг Татум на премиерата на “The Hateful Eight” во Лос Анџелес.

Joe Manganiello-Celebrity Inspired Short Haircuts for Men

Џо Манганиело – На премиерата на „True Blood 7“.