Манекенките, познатите ѕвезди оваа година навистина успеаа да го донесат ,,naked dress“ моделот на навистина повисоко ниво. Оваа година овој заводлив модел се почесто го гледавме на црвениот тепих. Познатата Наоми Кембел дури два пати се појави во овој модел на тоалета, па слободно можеме да потврдиме дека 2019 година, навистина беше годината на „naked dress“! Тука ги избравме најдобрите кои овој модел го презентираа на најгламурозниот, различен и спектакуларен начин.

amfAR Cannes Gala 2019 - Arrivals

┊ ⊹ ┊𝐋 𝐎 𝐕 𝐄 𝐌 𝐘 𝐏 𝐈 𝐍 𝐒 ?💎 ✧𝒻𝑜𝓁𝓁𝑜𝓌 𝓂𝑒❙♡•⋆ ↬@𝐒𝐁𝐀𝐁𝐄𝐄𝟑𝟑𝟑𝟑♕✧༄ #𝚐𝚘𝚛𝚐𝚎𝚘𝚞𝚜 #𝚋𝚎𝚊𝚞𝚝𝚒𝚏𝚞𝚕 𝐥𝐢𝐯𝐞|𝐲𝐨𝐮𝐫|🅻🆄🆇🅴|𝐥𝐢𝐟𝐞™ ✦ ✧ .*˚˟.・。♡.。*.✧。❙ .*。゚* ˚˟✧・˚ ᖇᗩᒪᑭᕼ ᗩᑎᗪ ᖇᑌᔕᔕO

The making of Bella Hadid's Ralph & Russo Cannes dress- HarpersBAZAARUK

Kim Kardashian Style

 

Emily Ratajkowski Dress 2019 Met Gala | Emily Ratajkowski's Met Gala Gown Is Just About as Naked as a Naked Dress Can Get | POPSUGAR Fashion Photo 2

Kendall Jenner