Сузана и Горан Милиќ, сопствениците на секси шопивите(синџирите) “ Валијант“, славеа 21 година брак. Во боите на кралското плаво,во нивниот луксузен стан во скопската населба Аеродром, со коктели и сина торта со бисери, Сузана и Горан во интимна атмосфера си ја славеа годишнината.Двојката Милиќ беа првите кој со “ Вилијант“ ги срушиа сите табуа во сексот.Со години ги едуцираат нивните муштерии за се што е поврзано со сексологијата.Во нивниот 21 годишен брак,тие ја имаат ќерката Михаела.