Неодамна во МиКаса Скопје се отвори и салон за мажи, под вештите раце на Оки Бербер кој повеќе од 22 години е во овој занает. Ако сакате да сте модерни и со трендовска фризура и фешн брада, вештите раце на Оки Бербер ќе ве направат како да сте излегле од модна писта.

Контакт број: +389 76 699 565

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mi Casa (@micasaskopje)