Највкусниот доручек во Ми каса, секое утро заедно со најубавиот поглед во градот, топол чај, топло геврече и се друго што ќе придонесе до перфекција и уживање. За само 250 ден од лице, вие сте “некаде далеку”
Повелете, утро и појадок подготвени од тимот на Истанбул.