Стоунхенџ од Бока де Лобо

Совршен спој на занаетчиство и уметност. Метални нијанси кои даваат елегантен контраст и не носат до времето на неолитот и бронзената доба.

Chained Up Miami од Барберини и Ганел

Рефлекција на современ дизајн, сребрен сон кој совршено ќе ја украси трпезаријата.

Limited Edition од Тиери Дрејфус

Направена во два дела што се одразуваат, елегантна и интригантна трпезариска маса. Направена во 2010 година од страна на Тиери Дрејфус.

Фортуна од Бока Де Локо

Кралски дизајн кој зрачи со софистицираност, мистична убавина, уникатна текстура.