Доделувањето на MAC (Music Awards Ceremony) наградите се одржа во познатата ,,Штарк Арена“ Во Белград. Македонскиот пејач Влатко Лозановски ја освои наградата за најдобра поп-фолк нумера во регионот, за нумерата „Мајко“. Центарот на вниманието не беше само на наградите туку и на прекрасните стилски комбинации со кои дамите ја украсија арената.

Тука издвоивме дел од нив:

 

Сликите се превземени од официјалните профили на Инстаграм