Моделот Оле Петрова неодамна сликаше фотосесија за модниот бренд на X Mladenovski.

При фотосесијата, дело на фотографот Стефан Соколовски на Оле и ѕирна газето под нејзиното фустанче. Не откривме дали под него таа носи гаќички. Битно добро и стои.