Ако сте помодарка,ниако не смеете да ги пропуштите новите патики на “ Баленциага“ кои преку ноќ станаа светски хит. Модните инфуенсерки побрзаа да си набават, барем еден пар, од широката палета на овој светски,но скап бренд. Изброт е ваш.