Се чини дека нема крај на дневните поскапувања, а меѓу многумина и проститутките ги покачија цените. Пекари, цвеќари, месарници, фризери се само дел од нив.

Од неофицијални извори дознаваме дека проститутките ги покачиле нивните цени и дека не работат веќе по старата тарифа односно цените скокнале за 100€ повеќе. Така што ако претходно услугата чинела 200€ сега ја добивате за 300€.