Газдарицата на студиото за убавина  “ Сикрет“ ,Бети Цонева го “поремети“ Инстаграмот со овие две фотки.Деколте од милион долари, а ние  останавме без коментар.Светско а наше. Десетка Бети и тоа чиста.