Бети Цонева,сопственичката  на салонот за убавина “Сикрет“ во Скопје изгледа авион.Иако ја помина 40-тата, на Бети може да и позавидат и младите девојки.Освен убавото тело, Бети важи за една од најскоцканите жени кај нас, која секогаш внимава на својот авангарден имиџ. Кај неа се е смислено,секој моден детал.Не крие дека сака брендирани парчиња гардероба и дека црната и е омилена боја.Летово таа се покажа на плажа во вистинско модно светло,а сите погледи беа вперени кон неа. Ете вака треба да изгледа убаво негувана жена, беа дел од коментарите.Од нас чиста 10 ка.