Истаграм профилот- Boutique_look_at_me, во соработка со нашиот портал ви предлага интересни парчиња гардероба, кои оваа сезона пролет-лето ќе бидат вистински моден хит.Може да ги порачате и он лајн,а цените да ги видите на нивниот профил на Инстаграм.