Како и секоја недела па така и оваа недела „Ми Каса“ со нова промоција.

Оваа недела почнувајќи од понеделник (06.12) до недела (12.12) ќе имате можност да пробате entrecote steak, зелена салата, десерт и пијалок за две особи по цена од неверојатни 1200 денари.

Не пропуштајте !