Од неодамна, се отвори онлајн продавницата на 48 Hours Gold & Nitromax која нуди премиум производи за енергија и либидо, произведени од природни состојки. Ова е нов, иновативен начин за подигнување на либидото, бидејќи производите претставуваат природен афродизијак кој е наменет за енергија и долго уживање!

Хитот во светот,сега достапен и на нашиот пазар со производите од портфолиото на 48 Hours Gold & Nitromax кои се од уникатна природа и помагаат за подобар сексуален живот. Женшенот, од кои се направени овие производи, се користи илјадници години во алтернативната кинеска медицина, а старите народи го користеле за подобар сексуален живот како кај мажите така и кај жените.

Што е женшен?

-Тоа е природен  снабдувач на телото со енергија, ја зголемува физичката активност, отпорноста на телото и менталната издржливост, го крева либидото, и е природен афродизијак за долго сексуално уживање. Овие производи се 100% природен афродизијак кои се продава во вид на кафе, чоколадо и бонбони.

Како да нарачаме?

-Посетете ја онлајн продавницата каде што можете брзо и лесно да ги купите посакуваните производи
Линк од продавницата www.48go.myshopify.com