Поп ѕвездата Ријана на МЕТ гала забавата се појави рака за рака со новото момче АСАП Роки.Двојката денес  живее заедно,а другари се уште многу одамна. Двајцата предизвикаа огромно внимание кога се појавија на црвениот тепих покриени со ќебиња.