Во 2019 година глобална доминатност беа боб фризурите, стил кој се пренесе од раните 90ети, но во 2020 не очекуваат трендови на убавина кои ќе не носат напред и назад низ времето. Погледнете го изгледот кој не очекува следната година.

  1. Рамномерно нанесување на туш за очи

 ( Pascal Le Segretain/Getty Images)

2. Нанесување на туш за очи во неон боја

 (Photo by Peter White/WireImage)

3. Нанесување на хајлајтер во розево

DANIEL MARTIN

4. Носење на шамивчиња на најразличен начин

GETTY IMAGES, JASON LLOYD EVANS

5. Капа фризури

( Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

6. Сјај за усни кои ќе направи вашите усни да изгледаат природно

JASON LLOYD EVANS

7.  Густо нанесување на сенка за очи во златна боја

(Photo by Peter White/FilmMagic)

8. Висока растурена пунџа

GETTY IMAGES

9. Кратка фризура од 90тите

 (Photo by Kimberly White/Getty Images)

10. Рамен боб со должина до брада

 (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

11. Игрив француски маникр, класичен или со интересни додатоци

ALICIA TORELLO, MEI KAWAJIRA, ESSIE

12. Плетенки

GETTY IMAGES, IMAXTREE

13.  Пастелни или во боја на зајдисонце моливи за очи

GETTY IMAGES, JASON LLOYD EVANS

14. Права коса со благо извиткани краеви

 (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

15. За изглед кој ќе ве направи атрактивен на секоја забава нанесете светкави додатоци на долниот дел од окото

GETTY IMAGES, IMAXTREE

16. Благо брановидна коса со вибрации од 70тите

info@imaxtree.com

17. Кармин во вишна или црвена боја на чиста кожа без многу шминка

JASON LLOYD-EVANS, IMAXTREE

18. Заоблена округла коса

(Photo by Arnold Jerocki/GC Images)

19. Сенка во неон боја за внатрешниот дел на окото

COURTESY SAMIRA PIKPO, ROWAN BLANCHARD