Некогашната Тв водителка Маја Поцевска на својот ФБ се повали со нејзината ќерка Јана. Според фотографијата Јана изгледа како да и е другарка на Маја.Водителката видно ослабена ,русокоса и со секси фустан изгледа авион.Велат дека Јана е машавина на тато Коки и мама Маја.