Во хотелот ,, Беверли Хилс“, се одржа забавата по повод добиените награди на ,,Златен глобус 2020“. Бројни холивудски ѕвезди блеснаа во уникатни креации, а ние ги издвоивме најдобрите.

 

Image: Kate Beckinsale

Image: US-ENTERTAINMENT-FILM-TELEVISION-GOLDEN-GLOBES-AFTERPARTY-INSTYL

Image: The 2020 InStyle And Warner Bros. 77th Annual Golden Globe Awards Post-Party - Red Carpet

Image: 21st Annual Warner Bros. And InStyle Golden Globe After Party - Arrivals

Image: Netflix 2020 Golden Globes After Party

Image: 21st Annual Warner Bros. And InStyle Golden Globe After Party - Arrivals

Image: US-ENTERTAINMENT-FILM-TELEVISION-GOLDEN-GLOBES-AFTERPARTY-INSTYL

Image: Yara Shahidi