Младата музичка ѕвезда Огнен Здравковски видно го смени имиџот, се разбира на подобро.Отако ја пушти братичката Оги  го смени и стилот на обелкување.Делува по зрело,а девојките пишуваат коментари дека тој денес е по секси. Огнен потекнува од музичко семејство на реномирани музичари,но кариерата си ја турка сам.Оги денес настапува со голем број балкански имиња,а неговиот глас го слушна цел Балкан.Од нас чиста десетка за новиот имиџ.