Тв водителката Хелена Роза деновиве беше мета на напад на несовесно лице ,кое направи лажен профил на Инсаграм со разголени заматени фотки на кој пишуваше Хелена Роза. Водителката брзо реагираше од Нов Зеланд, каде што живее со семејството  и ги замоли фановите и пријателите да го пријават лажниот профил со експлицитните фотки.Ова не е прв пат јавни личности да бидат мета на несовесни лица,а ние се прашуваме кога ке воведат кај нас сајбер плоција да ги казнува ваквите лица.