Од сега Ми каса Спа центарот е на Ваша услуга
Атмосверата не е вообичаена, користењето на услугите е во комбинација на љубовта и уживањето
1. Релакс масажи
2. Медицинска масажа
3. Масажи и третмани на лице
4. Финска сауна
5. Базен
6. Турски амам
Повелете резервирајте на:
+389 75317387

За сите посебни паќети и третмани ќе бидете благовремено известени