Младата инфлуенсерка Кристина Кика Ѓукиќ си го одзеде животот на 22 години, а сега е познато кога семејството и пријателите ќе ја испратат јутјуберката на вечен одмор.

Сестрата на Кика, Ивана Малбашиќ се огласи на Инстаграм и го откри времето и местото на погребот.

– Погребот на нашата драга Кика ќе се изврши на 14 декември 2021 година во 13 часот на гробиштата Лешче – напишала Ивана покрај црно-белата фотографија на Кика која расплака многумина.